WAANZIN 2012

Het was (weer) waanzinnig (weer) !

BEDANKT:

De DEELNEMERS voor de inzet
Bruin en Weijers, Teambuilding Texel en Bouwbedrijf Texel voor van alles, Finishbox Texel voor de opslag, Nel, Willem en Ivo voor de catering, de Lindeboom voor het eten, SBB voor de natuur, Natuurmonumenten voor de monumenten, Hoogheemraadschap voor de sloten, Ruud Boom voor koffie, thee en containers, Hanos voor de vrachtwagen en van alles, Graaf Spuiterij voor de bus en de kleuren,Berry en Bianca van de Bremakker voor de start en de koffie, Akenburg voor het eind, Fam. de Lugt voor de koffiepost en goede zorgen, Preben en Nigel van Caluna voor de koffiepost en het bad, Edwin van garage Dros voor de (korte) overnachting, Charles van de KNRM voor de ontbijtplek, Texel 94 voor het spelershonk en koffiezetapparaat, Coby en Marian de twittergirl's, Radio Texel voor het verslag, Annette en Ellis voor het culinair evenement, Martin voor het formatiespringen, Bart voor de zeehonden en de jurering, Theo en Nan voor het smeden, Moeder Kuipers voor het naaien van de noodbrieven, Kwapsma voor het idee.

Onze partners voor hun steun en begrip

De posten: Cees, Thijs, Marc, Eugene, Arie, Kees, Kees, Bert, Margo, Angelique, Koos, Elles, Petra, Clark, Noppie, Pablo, Jeroen, Bert, Dirk, Marha, Harry, Mariëlle, Karin, Leontien, Ed, Nena, Marianne, Robbert, Ted, Wally, Toon, Rene, Hans en Jet. Kees, Thijs en de mannen voor blok 1.

Klimpark Texel en Sverre voor het Klimmen, Nico voor het Legaat, Fam. Stark voor de boet, Hans & Marco voor de muziek, fam. Kortenhoeven voor de hangaar, de Krim Texel voor de golfbaan, fam. Roeper voor Plas en Daal, fam. Roeper voor Ora et Labora en de dijk, Cor voor Sir Robert Peel, Andre voor de vuurtoren, Christiaan voor Labora, KNRM en Charles voor het reddingsboothuis, Cultuurhistorisch Museum Texel voor de smederij, fam. Koorn voor de schuur en de auto's, fam. Uitgeest voor de boerderijcamping, Thijs voor het landje.

Scouting Texel voor diverse, Rene voor de sub's en de bobcat, Mediabureau L&R voor deze advertentie, Albert Heijn voor de koffie en toebehoren, Eduard voor de Jeep, Marcel voor de foto's, VTI voor de piepersschieters, Jan voor de accordeonmuziek, Ed voor het weerbericht, Expotise voor de geluidsfragmenten, Paracentrum voor het materiaal, Paal 9 voor de stoelen, KZVW voor de spullen, de Pelikaan voor de wijn en de spullen, TESO voor de pionnen, Dogger & Hoogerheide voor de Stichting, 53° Noord voor de hulp bij de website, PPST voor de prikpaaltjes, Rabobank voor het afzetlint, Razende Bol voor de bollen, Polite Texel voor de medewerking, Massada en Typhoons voor de muziek, Cees, Benno, Thys, Rene, Rene voor de bladblazers, Gemeente Texel voor de AED, HAW ICT voor laptop, Caroline voor de Franse tekst, Kees Willem voor de stroom, Tevoko voor koffiezetapparaat en waterkokers, Kees voor de tablet en het scherm. VEM voor electrapijpen.

En tenslotte iedereen die ons geholpen heeft of we vergeten zijn.

Waanzin Texel: CockMorten, Ruud, Walter, Willem en Wouter