Zonder jullie geen Waanzin!

Wij bedanken: Onze partners voor het begrip

De Catering: Angeline, Koos, Ed en Cocky

Bouwbedrijf Texel, Timmerbedrijf Weijers & Zoon & Teambuilding Texel voor teveel om op te noemen, Finishbox Texel & Dros grondverzet voor de opslag, Staatsbosbeheer & Natuurmonumenten voor de natuur, Hoogheemraadschap voor het water, Vogelhuis Oranjerie en Joop voor het eten, Hanos voor de vrachtwagen en het eten, Schlepers voor de Eco C-tjes, Assurantiekantoor Bremer voor de verzekering, 53 graden Noord voor de krant, Texel Catering en Banket voor koffie, thee en containers, Graaf Spuiterij voor de bus, Broodjes Service Texel voor de warme broodjes, Albert Heijn voor de boodschappen, EP en TCA voor het papier, Peter Haker voor het vacumeren, Vermeulen bikes voor de bekers!

Onze helden: 
John, Marco, Kees, Kees, Bert, John, Wolbert, Bert, Bram, Karin, Laurien, Bart, Remko, Clarck, Norbert, Floor, Pablo, Patricia, Debby, Liza, Marjolein, André, Kees Jaap, Gooitzen, Richard, Otto, Carlo, Niels, Cobie, Anna Simone, Salina, Koos, Piet, Marjan, Christine, Esther, Kim, Juliet, Teddy, Jan, Daan, Sverre, Roel, Mark, Marinka, Ricardo, Brigit, Anna, Niels, Willem, Yvo, Nel en Dennis.

Preventieservice voor de AED en de tas, Texelsun & de Halm voor de koffiepost, Kerkgemeenschap de Burght voor het slapen, Texel 94 voor de start en dorpshuis de Hof voor de finish, Hanneke & Evalien voor de foto’s, Radio Texel, Texel kijken luisteren, Texelse courant voor het prachtige verslag. MAB voor de postinstructie.

Scouting voor de wip, Rene Boon voor de kraan, Bart Boon voor het paard, RAB voor de zeef, Jan Kuiper voor de kraantjes, Novalishoeve voor het ijs, Texwool voor de kussens en dekens, Govers voor van alles en nog wat, Stefan Hin voor de hijsbanden, Surfcenter paal 9 voor de sups, Kittie, Bob & Marcus voor de letters.

Voor de locaties; Families; Dros, Jager, van Rijsselberghe, Halsema, Van der Linde, Amsing, Kuip, Hoogenbosch, Lap & Dijker, Piet Kooiman, Texel Zoo, Brouwerij TX, SV Oosterend, Isidorushoeve, Jos Witte, Hoeve Vondel & Landal Sluftervallei.

De deelnemers voor het doen!

En verder iedereen die ons geholpen heeft.

Waanzin Texel
Lianne, Morten, Ruud, Walter, Willem & Wouter