Het najaar komt weer in zicht, bij menig Texelaar begint het dan weer te kriebelen, voor je het weet is het begin November.. de fiets weer uit de schuur en het team bij elkaar skarrelen.
Vorig jaar hebben we als organisatie besloten niet meer door te gaan met Waanzin, daar blijven we ook bij. Maarrrrr ook bij ons kriebelt het! Dit jaar gaat Waanzin niet door maar een gedeelte van de organisatie met nieuwe aanwas zijn al bezig met een nieuwe formule, Waanzin 2.0 zeg maar, alleen dan anders 😉.

Helaas kunnen we er nog niets over zeggen, we houden nog steeds erg van verrassingen, maar we willen jullie wel laten weten dat je je fiets nog niet te koop hoeft te zetten. To be continued in 2023, we houden jullie op de hoogte!

De laatste Waanzin?

Wij bedanken: Onze partners voor het begrip

De Catering: Twan, Cock en Marc.

Bouwbedrijf Texel, Timmerbedrijf Weijers & Zoon & Teambuilding Texel voor teveel om op te noemen, Finishbox Texel & Dros grondverzet voor de opslag, Staatsbosbeheer & Natuurmonumenten voor de natuur, Hoogheemraadschap voor het water, Wouter en Hanos voor de vrachtwagen, Schlepers voor de Eco C-tjes, Assurantiekantoor Bremer voor de verzekering, 53 graden Noord voor de krant, Texel Catering voor koffie, thee en containers, Graaf Spuiterij voor de bus, Broodjes Service Texel voor de warme broodjes, Jumbo voor de Hamburgers, Albert Heijn voor de boodschappen, TCA voor het papier, Peter Haker voor het vacumeren, Vermeulen bikes voor de bekers en de achteruit-fiets, Hottub verhuur Texel voor de hottubs, Albert Bouthoorn voor de kramen!

Onze helden: 
John, Marit, Rina, Kees, Kees, John, Bert, Bram, Bart, Karin, Laurien, Clark, Noppie, Floor, Annemarie, Pepijn, Mariska, Samantha, André, Kees Jaap, Pablo, Otto , Carlo, Niels, Richard, Kim, Steffen, Roy, Bianca, Rita, Coby, Marja. Willem, Yvo, Nel, Bram, Gea, Pieter, Debbie, Patrica, Ron, Maris, Margot, Ellis, Corrien, Petra, Birgit, Martine, Frida, Arnold, Senne, Isabel, Pieter, Madelon, Marinka en Brigit.

Dennis, Maaik, Andra, Marja, Marc, Cock, Ed, Koos, Angeline, Dennis, Yvonne, Yvonne, Gauke, Wouter, Thalia, Steffen, Stefan en Marjan voor de start.

Dennis en Maaik voor het bouwen en slopen.

Preventieservice voor de AED en de tas, Schoenmaker autoschade & Hoogheemraadschap voor de koffiepost, Brandweer Texel voor het slapen en dorpshuis de Hof voor de finish, Hanneke voor de foto’s, Radio Texel en de Texelse courant voor het prachtige verslag, MAB voor de postinstructie, bouwcenter RAB en Govers voor de spullen, de Wit seeds and oils voor de vaten, Peter Jan en Edwin voor de terugslagklep, Steenhouwerij Texel voor de trofee, Garage Dros voor de vrachtwagen,

NIOZ voor de haven, Solex verhuur Texel voor de steps, Bakkerij timmer voor de taartjes en de hondenkoekjes, Hans en Jelle voor het vullen van de hottubs, Giel Koorn voor de verkeerde auto, TexelZoo voor de ringen, Texelsup voor de sup’s, fam. Veeger en Bakker voor de skelters, Hans Westerlaken voor de rackets, van de Linde voor de fietsen, Otto’s tweewielershop voor de banden, duikclub (Aris, Richard en Teunis) en brandweer voor de aanmelding,

Voor de locaties; Families: ter Steege, Welboren, Albers, Schoenmaker, Vermue, Timmer, Hin, Smit, Keijser, Tromp, Bakker, van der Star, Kuiper, Blaauboer, Uitgeest, Kooiman, Vonk, Albers en
Teso, Bakkerij Timmer, Roompot Texel, Groepsverblijf Zwaluwhof, Natalja Witte en Pieter Buis, IBS Oele, Welkoop, de Stal, Time-Out, de Bolder, T.V. Deuce, Rick Siersma, Otto’s tweewielershop, Killstee, Smit, Evenementenhal,

De deelnemers voor het doen!

En verder iedereen die ons geholpen heeft.

Waanzin Texel
Esther, Lianne, Morten, Ruud, Walter en Willem

Zorg dat je op je start locatie in het bezit bent van een QR-code die aantoont dat je gevaccineerd of negatief getest bent tegen corona of het afgelopen half jaar corona hebt gehad. Je kunt de QR-code op je mobiel laten zien of printen en op papier tonen. Let er op dat de QR-code niet gekreukt is. We vernemen berichten dat deze dan niet leesbaar zou zijn. Als je niet beschikt over een leesbare QR-code kunnen we je niet laten deelnemen aan de Waanzin. Zorg voor de identificatie ook voor een ID-bewijs.
De mobiel mag tijdens de Waanzin niet meegenomen worden. Je kunt deze achterlaten op de start locatie of afgeven aan de starter. In het laatste geval krijg je de mobiel bij het eindpunt weer terug.

Veel plezier bij deze laatste Waanzin!

Het team B.U.V.O.V.V. heeft de laatste Waanzin gewonnen.
Zij wonnen de editie van 2021 met een score van 905. Het team Oh nee toch niet werd tweede met een score van 875. Derde werd het team Op Goed Geluk met slechts 4 punten minder (871).
Kijk hier voor alle uitslagen.

 

Het team B.U.V.O.V.V. bestaat uit Fedor van Elk, Dick Hooijschuur, Bart Tuitman en Gaime Vlaming.

Zoals jullie al hebben begrepen zal de start van de Waanziin dit jaar anders verlopen als je gewend bent.
De start is dit jaar te volgen via een live stream.
De live stream wordt gestart om 18:30 uur.
Om exact 18:40 uur zal Morten met de uitleg beginnen.
Zorg dat je op tijd klaar zit om de live stream te volgen.

Klik hier om de live stream te openen.